Φόρτωση ...

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η Neters Solutions με έδρα την Ρόδο - Καναδά 62- πλατεία Αγ.Νικολάου, είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο της πληροφορικής και ευελπιστεί να καθιερωθεί ως μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στην τοπική αγορά και όχι μόνο. Χρησιμοποιώντας τεχνογνωσία, εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής προσδίδει μέγιστη ικανοποίηση και αξία στους πελάτες της.

Στόχος

Στόχος της Neters Solutions είναι να βοηθά τους πελάτες της να εκμεταλλευτούν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που δημιουργούνται με την ταχεία ανάπτυξη της πληροφορικής, αξιοποιώντας την συσσωρεμένη εμπειρία και τεχνογνωσία των στελεχών της, στο χώρο της πληροφορικής. Βασικός μας στόχος είναι η καλλιέργεια μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας, που ενδυναμώνονται με τη συνεχή παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και την γρήγορη κάλυψη κάθε ανάγκης που προκύπτει.

Οι Υπηρεσίες μας

Κοιτάζοντας το μέλλον, η Neters Solutions φιλοδοξεί να διατηρηθεί ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών Πληροφορικής, παρέχοντας στους πελάτες της ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις. Η Neters Solutions καλύπτει τις τεχνολογικές ανάγκες κάθε επιχείρησης με ένα πλήρες portfolio υπηρεσιών. Μερικές από τις υπηρεσίες που παρέχουμε είναι: Πώληση – Επισκευή Η/Υ, Σχεδίαση και Κατασκευή Ιστοσελίδων, Διαχείριση Περιεχομένου (content management), Δυναμικά Sites, Intranets και Extranets, Ηλεκτρονικό Εμπόριο, E-Marketing, Εύχρηστο πρόγραμμα Εμπορικής Διαχείρισης ειδικά κατασκευασμένο για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, Υλοποίηση και επίβλεψη δικτύων, τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό, τηλεφωνικά κέντρα κα.

Οι Αρχές και Αξίες μας

Ο ιδρυτής της εταιρίας Neters Solutions Μωραΐτης Φίλιππος έχοντας χρόνια εμπειρίας στο χώρο της πληροφορικής, αφού έχει εργαστεί στο παρελθόν σε εταιρίες σταθμούς της τεχνολογίας ( Μινωικές Γραμμές – Τμήμα Μηχανογράφησης, Ίδρυμα Τεχνολογίας και έρευνας – System Administrator, Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης) έχει ως γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών του. Η συνεχής εμπιστοσύνη των πελατών μας αποτελεί ανταμοιβή.

Με εκτίμηση,

Μωραΐτης Φίλιππος